Nieuws

 • Gezocht: animatoren speelpleinwerking

  19 april 2018
  Speelpleinwerking VAJA heeft jou nodig! Elke schoolvakantie organiseren wij in Opwijk speelpleinwerking voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Werk jij graag met kinderen en ben jij op zoek naar een boeiende vakantiejob? Elke dag staat er een groep animatoren klaar om met de kinderen te spelen, hen te verzorgen en zich samen te amuseren. Ook jij kan dit doen. Word animator en kom naar het VAJA. Stuur een mailtje naar vaja@3wplus.be voor meer informatie en voorwaarden.
 • Herinrichting schoolomgeving 't Luikertje

  04 april 2018
  Om de verkeersveiligheid aan de basisschool ’t Luikertje te verbeteren wordt de schoolomgeving in de Nijverseelstraat heringericht. Er wordt een duidelijke schoolzone en een poorteffect gecreëerd door middel van groene stroken, tekst SCHOOLZONE en een versmalling van de straat door verkeerseilandjes met uiltjes.
 • Abonneer je op onze digitale nieuwsbrieven!

  03 juli 2017
  Openbare werken zijn noodzakelijk, maar zorgen ook voor ongemakken. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van alle geplande werken. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en ontvang op regelmatige tijdstippen alle interessante info in uw mailbox!
Kies een rubriek